«

»

jul 15

Opera Paggliacci – Europese Tournee – 22 voorstellingen

In 1998 werkte ik van april tot en met augustus mee aan de opera Pagliacci, georganiseerd door het Utrechtse Studenten Concert . Van start met 7 voorstellingen in het Wilhelmina park in Utrecht in een circustent, vervolgden we de tournee met circustent langs Luxemburg, Frankrijk, Italië en Zwitserland met 15 voorstellingen.

Opera “Pagliacci

(solisten: Anthony Flynn/Ireneusz Jakubowski, Canio; Melinda Huhges/Henriëtte de Groot, Nedda; Roberto Lovera/Todd Thomas, Tonio; Hans Voschezang. Silvio; François Soons, Beppe)

Dit project is met afstand het leukste muziekproject waaraan ik heb mee kunnen doen.

Zeer inspirerend was de vertolking van Pagliacci door Anthony Flynn: telkens weer wist hij het publiek te ontroeren. Sinds dit project weet ik ook in wat voor gat toneelspelers vallen als het project voorbij is en je weer op je bank in je huiskamer zit… Zie ook dit krantenbericht.

De boom in de video Loom lig ik onder een boom is tijdens de tournee in Italië genomen.